سفارش تبلیغ
صبا ویژن

خانه ویرایش و نگارش / خانه کتاب

ویرایش مقاله، کتاب، پایان نامه + تولید محتوا پذیرفته می‎‏‌شود. 09191515288 https://b2n.ir/h00299

طبق زبان علمی متخصصان زنان و زایمان، هر عاملی که سبب نقص فیزیکی در جنین در حال رشد شود، «تراتوژن»[1] نامیده می‏شود.[2] «ناقص الخلقه ساز» را معادل فارسی آن انتخاب کرده ‏ایم.



[1]Teratogen

[2] این تعریف از واژنامه پزشکی دور لند است .

منبع: زیان های الکل، دکتر اکبری روان‌پزشک

دوستی می گفت: یه متنی نوشته بودم برای سایتی خبری. وسط متن نوشته بودم «هستیِ هایدگر». ویراستار محترم تغییرش داده بود به «هستی‌هایِ دیگر». 

احتمال می‌دم کار این #ویراستیار داغون باشه. هستی ها رو به هم چسبونده و بقیه نویسنده رو جدا کرده.

دوستان دیگر در این باره نوشته بودند:

عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر

به جز از امشب و فردا شب و شب هایدگر

 

در فیلم «اسرار رسمی» که براساس یک داستان واقعی نوشته شده یه فاجعه بزرگ به همین سبک از جانب ویراستار رخ میده

اگر مخاطب عمومی بوده، جا داشته جلوی هایدگر بنویسی (فیلسوف آلمانی معاصر) و خب چنین خطایی هم رخ نمی‌داد.

هنگام نوشتن متن کلمات و نام های خاص را باید در گیومه قرار دهید و بنویسید "هستی هایدگر" یا " تابلوی گویا" اگر این کار راکتی ویراستار حق تغییر آن را ندارد مگر آن که با نویسنده مشورت (چک) کند

من در مقاله ای به نقلی از شاه اسماعیل صفوی آورده بودم که به عون الله تعالی همه را شیعه می کنیم. ویراستار تغییرش داد به من به عنوان الله تعالی! کفری به او‌ نسبت داد که نظیر نداشت!

تا این حد پرت؟ :))

اگر می‌نوشتی «هستی» هایدگر، احتمال اینکه دچار خطا شه، کمتر بود.

این اتفاق لزوماً از بی‌دانشی ویراستار رخ نداده، بلکه خطا توی روند کار اتفاق افتاده، اما اینکه دوستان نویسنده و مترجم چپ‌وراست سوتی‌های ویراستارها رو با تنفر جار می‌زنند کم‌کم وادارم می‌کنه متون مشعشع جمعی از نویسندگان و مترجمان محترم رو قبل و بعد از ویرایش خدمت‌تون عرضه کنم.

متأسفانه این خطا احتمالاً طی این روند رخ داده: فونت به‌هم‌ریخته‌ی فارسی + نرم‌افزار ویراستیار یا هر جور ماکرو روی ورد (دومی محتمل‌تر) + به‌کارگیری نمونه‌خوان ناوارد. حالا شما خوشحال باش از اینکه توئیت‌تون پنج‌هزار بار ریتوئیت میشه.

ویراستار باید خود متخصص آن متن باشد و در هر حال با وجود ویرایش خود نویسنده باید متن را بخواند و تأیید کند به‌ویژه اگر ویرایش از روی مانیتور باشد با حجم بالا ممکن است اعصابش به هم ریخته و چشمش خطا کند. سردبیر بدون تأیید نهایی نویسنده حق ندارد متن را منتشر کند.

استادمون میگفت یه مقاله نوشته(موضوعش یه ربطی به ادبیات قدیم انگلستان داشت)، ویراستار بعد اتمام کار گفته استاد از شما بعیید بود، خیلی جاها نوشته بودید thee، درست کردم نوشتم the!  

حتما این مسائل ناموسی رو تو گیومه بذارید که اینجوری تعدی نشه بهشون
«هستی» هایدگر یعنی چی؟ یعنی زندگی او در مقابل مرگش؟ یا «معنای» هستی در اندیشه هایدگر؟ به نظر میرسد ویراستار حق داشته است.
در متنی آورده بودم « در هنگامه جنگ و بحران ..». کسی خواندش و مودبانه بهم گفت شما هم گرفتار کسره‌ بی‌جا شده‌اید. درستش هنگام است!

 

  


قسمتهای مختلف محتوا عبارتند از:

عنوان خبر:

  • هر عنوان یک کلیدواژه کانونی دارد که نویسنده باید بیشتر درباره آن بنویسد.

خلاصه:

  • مقدمه(خلاصه/توضیحات متا): آمدن تمام کلمات عنوان در ابتدای خلاصه لازم است.

 

سرتیترها: 

  • کلیدواژه کانونی باید در سرتیترها بیاید.
  • سرتیترها با بولد شدن معلوم می‌شود.
  • سرتیترها هر چه کوتاه‌تر باشد بهتر است.
  • هر سرتیتر عبارت است از، کلیدواژه کانونی + یک کلمه دیگر(برای گسترش سرتیتر)

محتوا:

  • نوشتن محتوا با توجه به کلیدواژه.
  • جملات شما نباید کپی باشد؛ جز چیزهایی مثل نقل قول + ضرب المثل و ....
  • گسترش محتوا درباره کلیدواژه کانونی و پرهیز از مطالب غیرمرتبط.
  • تکرار کلمات خوب نیست؛ مثل تکرار یک فعل.
  • نباید عنوان بارها در متن و محتوا بیاید، یک بار کافی است.
  • نوشتن جملات ساده و روشن
  • جملات کوتاه در حد 3 خط (تبدیل پاراگرافهای طولانی به جملات کوتاه)
  • استفاده از آمارهای سایت های معتبر خبری یا علمی
  • شیفت + اینتر = فاصله کمتر بین پاراگراف‌ها وگرنه اینتر = فاصله بیشتر(هنگام بارگذاری در وردپرس).
  • استفاده از بولت یا دایره‌های توپر، یکی دوبار در هر خبر یا استفاده از اعداد. از حالتهای دیگر استفاده نکنید؛ مانند:
  • 1.
  • 2.
  • 3.

صفحه https://literature.ut.ac.ir/persian-lan مربوط به دانشکده ادبیات فارسی دانشگاه تهران است. برخی عبارات عربی و مشکلات ادبی در آن آزاردهنده است؛ مانند: اخیراً، نوین و ... وقتی صفحه دانشکده ادبیات، چنین باشد، از دیگران چه توقعی می‏‌توان داشت؟


مزایای در وقت امکان و امکان بایگانی مفصل و نامحدود اطلاعات در کاغذ و هزینه‌ها امکان یکدست‌کردن منظم و سریع رسم‌الخط و دقت بیشتر در متن تغییرات قابل پیگیری و آسانیِ پذیرش یا رد آن. امکان استفاده از منابع اینترنتی


خدمات خانه ویرای و نگارش
  • نویسندگی (تالیف و تصنیف/تصحیح متون کهن/گردآوری/بازنویسی متـون/اقتبـاس/شـرح و تفسـیر، نقـد و یادداشـت نویسـی تئاتر/نمایش نامه نویسی/ فیلمنامه نویسی به جز موارد غیرقانونی
  • مترجم( ترجمه(کتاب و مقاله)/ترجمه متن فیلم/ترجمه همزمان/ترجمه متون مطبوعاتی ( اعم از نشریات ادواری و یـا ترتیـب انتشار روزنامه)
  • ویراستاری (ویرایش متون /ویرایش متون مطبوعاتی)
  • بازاریابی( توزیع کتاب/مدیر بازرگانی (نشریات ادواری بالاتر از هفته نامه)/توزیع و عرضه فیلم و بازی‌های رایانه ای)
  • چکیده نویسی (کتاب و مقاله )
  • نمایه‌سازی (کتاب و مقاله )
  • صفحه بندی (صفحه بندی فنی کتاب )
  • پژوهشگری (تحقیق و پژوهش ) به جز موارد غیرقانونی
  • صفحه آرایی

09191515288

آموزش های مجازی، برنامه نویس، خدمات ترجمه، تایپ، حروفچینی و صفحه بندی کتاب و مجلات، طراح شبکه های ارتباطی، تجارت الکترونیک در بخش کشاوزی طراح مولتی مدیا (تولید کننده چند رسانه ای)، ساخت و نقاشی های متحرک (انیمیشن)، طراح صفحات وب، طراح لباس و کفش طراح داخلی ساختمان و دکوراسیون خدمات حسابداری، گرافیست (طراح بانر)، آموزش و تدریس از طریق اینترنت (آموزش از راه دور طراح سازه های ساختمانی نقاشی و مصور سازی کتاب کودک، طراحی کتب تصویری برای رنگ آمیزی کودکان، مشاوره اینترنتی، تلفنی، MMS،SMS با موضوعات (تغذیه - روانشناسی - پرستاری - پزشکی - بهداشت - تنظیم خانواده - ترک اعتیاد - تداخل دارویی - مراقبت های بیماری، تهیه نرم افزارهای کامپیوتری، طراحی و تهیه مجلات و روزنامه های دیجیتال، تبلیغ کالا و خدمات به صورت مجازی و فروش آن، جمع آوری اطلاعات در زمینه های مختلف و مورد تقاضا، فروش کتاب و تولیدات فرهنگی دست دوم.

شغل های پر رونق 2017

 16 شغل پر در آمد جهان در سال جدید معرفی شده است که در این گزارش به معرفی اسامی آن ها پرداخته ایم.شغل
شغل
 
1- طراحی وب:

با توجه به تغییرات عمده دنیا به سمت بازار و تجارت الکترونیک و توسعه و شکل گیری خدمات جدید مبتنی بر شبکه و اپلیکیشن های گوشی های هوشمند، یکی از بهترین مشاغل طراحی وب و شبکه است.

2- همکاری در بازاریابی (Affiliate Marketing):

یکی از راه های کسب درآمد، متقاعد ساختن افراد به خرید محصولات و خدمات است و زمانی این فعالیت سودآورتر می شود که شما برای راه اندازی این کسب و کار سرمایه اولیه چندانی را به کار نگرفته باشید.

3- متخصص تغذیه

با تغییر در سبک زندگی، بسیاری از مردم و دولت ها به اهمیت نوع تغذیه و تمرینات ورزشی در سلامتی جوامع تاکید و توجه بسیاری داشته اند.
 


4-نویسنده کتاب های آنلاین:

با توجه به افزایش سرعت در سبک زندگی جوامع امروزی، فرصت برای مطالعه کتاب تا حدود زیادی کاهش یافته است.

5-آموزش مجازی:

این روزها با توجه به دشواری تردد در سطح شهر ها، هزینه های بالای خرید یا اجاره دفتر یا ساختمان، وجود امکانات و تجهیزات ساده و سریع الوصول در دسترس کودکان بزرگسالان، تعدد موضوعات و دانش مورد تقاضا، هزینه بالای دانش و اشتراک گذاری آن، بسیاری از آموزشگاه ها و موسسات به سمت راه اندازی سیستم آموزش آنلاین روی آورده اند.

6-متخصص تبلیغات در دنیای مجازی:

با توجه به حضور بیشتر افراد در دنیای مجازی، نحوه اطلاع رسانی و ارتباط با مشتریان بالقوه و بالفعل از این طریق اثربخشی بیشتری دارد.

7-تولید محتوا:

در امتداد اهمیت یافتن کسب و کارهای الکترونیک و اتکای مشاغل بسیاری به وجود شبکه و اینترنت، تولید محتوا یکی از مشاغل جدیدی است که سیر استخدام در آن به سرعت در حوزه های مختلف در حال افزایش است.

8-تولید اپلیکیشن های ساده برای کودکان:

برخی آموزش ها و کاربردهای جاری که برای کودکان نیز مناسب هستند، از نظر کاربردی برای آنها قابل درک یا استفاده نیست. بنابراین تولید نسخه های این نرم افزارها متناسب با دانش و تجربه محدود کودکان یکی از راه های جدید کسب درآمد در جوامع جوان و جمعیت رو به رشد است.

9-خدمات حمل:

با توجه به ترافیک و ریسک بالای سرقت در خصوص اجسام با ارزش یا حجیم، بسیاری از افراد علاقه مند به یافتن شرکت هایی هستند که این خدمات را به شکل کاملا حرفه ای و با کمترین ریسک انجام می دهند.

10-غرفه مواد غذایی

همان طور که پیشتر اشاره شد، سرعت زندگی ها رو به رشد بوده و افراد به دلیل ماندن در ترافیک، وقت زیادی برای صرف صبحانه، ناهار یا شام در رستوران ها نداشته و از سوی دیگر پرداخت این هزینه ها به صورت همیشگی برای بسیاری از آنها از صرفه اقتصادی برخوردار نیست.

11- تعمیر گوشی های هوشمند:
 
استفاده از گوشی های هوشمند بسیار متداول شده و بسیاری از افراد دانش کافی جهت کار با این وسیله را ندارند.

12-آزاد کار (Freelancer):

امروزه افراد متخصص بسیاری به این نوع کسب و کار روی آورده اند. در واقع، آنها با توجه به تخصص موجود برای پروژه های مختلف با سازمان ها همکاری موقت داشته و پس از پایان طرح، به همکاری با آن سازمان پایان می دهند و منتظر همکاری در طرح و پروژه دیگری با سازمان دیگری می شوند.

13- ترجمه:

با توجه به توسعه بازار گردشگری، یادگیری زبان های زنده دنیا یا تلاش برای طراحی اپلیکیشن مناسب برای ترجمه همزمان و... فعالیتی است که در آینده نزدیک به اوج خواهد رسید و تا مدت ها درآمدزایی خوبی خواهد داشت.

14- تامین و نظارت بر منابع انسانی:

با افزایش کارکنان دورکار یا شاغل در نقاط مختلف جغرافیایی غیر از دفتر مرکزی، برخی شرکت ها این امکان را ندارند که بر کلیه کارکنان خود نظارت داشته و عملیات آنها را به طور مستمر رصد کنند. بنابراین ایجاد شرکت هایی که نیروی انسانی مناسب را به سازمان ها معرفی می کنند، یکی از مشاغلی بود که فعالیت قابل توجهی داشتند.

15- آموزش نرم افزار:

آموزش خصوصی نرم افزار به متقاضیان حوزه مربوطه، یک کسب و کار کم هزینه و سودآور است که سرمایه اولیه آن دانش و توان انتقال دانش است.

16- مشاور بورس:
 

 

با توجه به اهمیت بازار بورس در اقتصاد کشورها و گردش مالی بالای آن، افراد بسیاری علاقه مند به سرمایه گذاری در آن هستند. از این تعداد، بسیاری از افراد دانش و آگاهی کافی نسبت به بازار بورس و کار در آن را نداشته و از این رو نسبت به این نوع فعالیت انصراف می دهند.

منابع آزمون دکترا رشتة زبان و ادبیات فارسی




1ـ نظم فارسی: 
 شاهنامه (جلد 2و1)  ـ مثنوی (دفتر اول و دوم)  ـ مخزن الاسرار نظامی ـ بوستان سعدی ـ غزلهای حافظ ـ قصاید خاقانی ـ حدیقه و دیوان سنائی ـ منطق الطیر عطار  

  2ـ نثر فارسی و دستور زبان : 
 تاریخ بیهقی ـ گلستان  ـ کلیله و دمنه ـ چهار مقاله نظامی عروضی ـ تاریخ جهانگشای جوینی (جلد اول و دوم) ـ مرزبان نامه  ـ مرصاد العباد- نفثه المدور زیدری

  3ـ تاریخ ادبیات و سبک شناسی: 
 سبک شناسی بهار ( جلد 1 و 2و 3) ـ تاریخ ادبیات مرحوم دکتر صفا (دوره کامل) ـ فن نثر دکتر خطیبی ـ سبک  خراسانی ( از دکتر محجوب ) ـ تاریخ ادبیات ادوارد براون ( جلد 3 از سعدی تا جامی و جلد 4 ). 

  4ـ عروض و بدیع،  قافیه، فنوان ادبی: 
 صناعات ادبی ( استاد همایی) ـ المعجم شمس قیس رازی ـ عروض و معانی و بیان آقای دکتر تجلیل ـ معانی و بیان
 (دکتر صفا) ـ بدیع از آقای دکتر شمیسا ـ عروض دکتر وحیدیان - معالم البلاغه استاد محمد خلیل رجائی. 

  5ـ عربی: 
 قرآن کریم ـ نهج البلاغه ـ جواهر الادب (سید احمد هاشمی) ـ مبادی العربیه (جلد 4) ـ مجانی الحدیثه شامل: (اعراب   گذاری ـ ترجمه ـ تجزیه و ترکیب.) 

  6ـ زبان خارجی : 
 انگلیسی ( از تاریخ ادبیات ادوارد بروان (متن انگلیسی) یا دائره المعارف اسلام ) (در حدود گرامر و ترجمه) 
 http://literature.ut.ac.ir/persian-doctora

دکتری زبان و ادبیات فارسی

رشته زبان و ادبیات فارسی در دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد از رشته های گروه علوم انسانی می باشد. در مقطع دکتری تا سال 94 جزء رشته های گروه زبان به حساب می آمد که در مقطع دکتری هم از سال 95 به گروه علوم انسانی منتقل شد.

آزمون رشته ادبیات فارسی در مقطع دکتری در سال 95 (اسفند 94) دچار تحولاتی شد. مورد اول همانطور که به آن اشاره گردید تغییر گروه از زبان به علوم انسانی و مورد دوم حذف درس عربی از دروس اختصاصی است.

دکتری ادبیات فارسی دارای چهار گرایش است که از بین آنها گرایش زبان و ادبیات فارسی محض قدیمی تر و گرایش های ادبیات حماسی، ادبیات غنایی و ادبیات عرفانی جدیدترند. در این خصوص داوطلب می بایست علاقه خود را در زمینه انتخاب گرایش مناسب در نظر داشته باشد و این مورد را که دانشگاه مقصدش در آن گرایش پذیرش دارد یا خیر. گرایش زبان و ادبیات فارسی محض، ادبیات فارسی را به صورت عام تر (شبیه به دورهای کارشناسی و کارشناسی ارشد ولی در سطحی بالاتر) بررسی می کند. گرایش های اختصاصی تر منحصر به متون خاص آن ژانر است. برای مثال در گرایش ادبیات حماسی متون حماسی، اسطوره شناسی و زبان های ایران قبل از اسلام مطالعه می شود و در گرایش ادبیات غنایی متون غنایی و مباحث وابسته به آن مورد بررسی است.

در کنار مسئله علاقه، توصیه می شود پیش زمینه پژوهشی و مطالعاتی داوطلب هم در انتخاب گرایش در نظر گرفته شود. زیرا در فرآیند مصاحبه و پذیرش، یکسانی گرایش و پژوهش های انجام شده اهمیت فراوانی دارد. برای مثال داوطلبی که پایان نامه کارشناسی ارشد خود را درخصوص مولوی نگاشته است، امتیاز بالاتری برای پذیرش در گرایش عرفانی دارد تا دانشجویی که پایان نامه اش با موضوع معرفی شاهنامه بوده است.

در باب بازار کار نیز می توان به دو شاخه آموزشی و پژوهشی اشاره کرد. فعالیت در فرهنگستان زبان و ادب فارسی یا دایره المعارف اسلامی و مراکزی از این دست در حوزه پژوهش و فعالیت در دانشگاه ها و مراکز آموزشی (تدریس و تألیف) در حوزه آموزشی قرار می گیرد.

http://www.modaresanesharif.ac.ir/%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D8%A7-%D8%A7%D8%AF%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C

.


اگر برای کودکان کتاب می‌نویسید، به نکات زیر توجه کنید:

 

1. متن را چند بار برای کودکان مختلف بخوانید. هر کجا اشکالی گرفتند، سعی کنید آن را برطرف کنید.

2. متن را به ویراستار بسپارید تا از مشکلات کار بکاهد.

3. اگر نمی‌خواهید کار را به ویراستار بسپارید،با شکیبایی «متن نهایی» را دو یا سه بار بخوانید که غلط املایی نداشته باشد.

4. یک بار با این نگاه، متن را بخوانید که واژه‌های متن، «یکدست» باشد؛ زیرا یک واژه ممکن است به شکل‏‏‌های مختلفی نوشته شود؛ برای مثال آنها، آن‌ها، آن ها و انها. شما باید این‏گونه واژه‏‌ها را بیابید و همه را به یک صورت، تبدیل کنید.

5. به جای اینکه ده خط مطلب را پشت سر هم بیاورید، هر چند خط را در یک بند(پاراگراف)، بیاورید تا خواننده به آسانی مطلب را پی‏‌گیری کند و خط را گم نکند.

 

درباره تصویرسازی و طراحی کتاب کودک هم به موارد زیر توجه بفرمایید:

 

1. تصاویر و مطالب در حد امکان طوری با هم مخلوط نشوند که خواندن متن، سخت باشد.

2. صفحات مختلف، رنگ‏‌آمیزی متفاوت داشته باشد و همه صفحات، یک رنگ زمینه مشابه هم نداشته باشند؛ چون خسته‏‌کننده می‌شود.